Furnies

Furnies

bol alles voor je huis

Met meer dan 4000 producten mag Furnies zich een uitgebreide shop noemen. Met vele meubels en verschillende designartikelen zit de webshop qua assortiment direct goed.

Assortiment van Furnies
Het assortiment van Furnies is redelijk uitgebreid. Als je eenmaal op de website bent gekomen, kun je verschillende categorieën aanklikken. Zo raak je niet het overzicht kwijt op de website. Je kunt rondkijken bij meubels voor in de woonkamer, eetkamer en slaapkamer. Als je alles min of meer al hebt gekocht kun je bij de accessoires kijken om je woonkamer af te maken. Een mooie designspiegel past bijvoorbeeld in iedere woonkamer en voor in de hal kun je een design kapstok aanschaffen.

Tijdens je zoektocht naar de ideale meubels of accessoires, heb je de mogelijkheid om je zoekopdracht te verfijnen. Je kunt de kleur, prijsklasse, merk, materiaal en maten aangeven. Dit heeft als voordeel dat je niet eindeloos alles hoeft af te zoeken, maar dat alleen de gewenste producten overblijven.

Furnies Actiecode

Je kunt bij het afrekenen bij Furnies altijd een actiecode invoeren. Een Furnies kortingscode is meestal online wel ergens te vinden. Furnies heeft namelijk verschillende kortingscodes, die tot soms tientallen euro’s korting kunnen zorgen. De eerste actiecode vind je direct al op de site. Door je eenvoudig in te schrijven op de nieuwsbrief, ontvang je eenmalig een korting van 10 euro.

Daarnaast zijn er verschillende andere acties, die voor fikse kortingen kunnen zorgen. Echter zijn de acties vaak wel tijdelijk, dus wees er op tijd bij. Op de website is ook een sale pagina te vinden, hier kun je allerlei producten vinden die in de aanbieding zijn. Deze sale pagina vind je naast de winkelwagen.

Voordelen Furnies
Furnies heeft al meer dan 10.000 tevreden klanten en dat is niet zonder reden. Je krijgt 30 dagen tijd om je aankoop terug te sturen. Daarnaast is bij een besteding boven de €50,- je gehele bezorging gratis. Als je op zoek bent naar voordelige artikelen, kijk dan eens even op de sale pagina. Dit alles bij elkaar maakt, dat Furnies een zeer geschikte website is voor het kopen van een nieuw interieur.

bol woonartikelen banner