Leenbakker

Leen Bakker

bol alles voor je huis

Leenbakker.nl is een meubel- en interieurketen. Het bedrijf heeft tientallen vestigingen door heel het land en daarnaast een uitgebreide online shop. In deze shop kun je alle meubels en woondecoraties online aanschaffen. Een voordeel hiervan is dat het een hoop gesjouw met zware banken en bedden scheelt.

Het assortiment van Leenbakker voldoet bijna altijd aan de laatste trends op woongebied. Er is een ruime keus uit verschillende stijlen. Hierbij kun je denken aan verschillende soorten fotolijstjes, kussentjes, kapstokken, wanddecoraties en bijzettafeltjes.

Assortiment van Leenbakker
Leenbakker beschikt over een erg breed assortiment op het gebied van meubels, accessoires en decoraties. Door het ruime aanbod kunnen de klanten voorzien worden van de wensen die ze hebben. Producten bij Leen Bakker zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

– Alle producten
– Tuin
– Wonen & Decoratie
– Gordijnen & Vloeren
– Slapen
– Meer
– Outlet

Wanneer je benieuwd bent naar een van deze categorieën, kun je op deze categorieën klikken. Daarna zullen er bij de categorie verschillende subcategorieën tevoorschijn komen. Een voorbeeld hiervan is wanneer je op slapen zoekt, zullen de subcategorieën zoals bedden, meubels, beddengoed en het nieuwe assortiment tevoorschijn komen. Daarnaast is het mogelijk om de producten te filteren op prijs.

Leen Bakker doet er alles aan om de klant tevreden te stellen. Zo kunnen de gordijnen op maat worden, zodat ze prefect in de woning zullen passen. Daarnaast worden de bestelde producten zo snel mogelijk afgeleverd en wanneer je je nummer achterlaat bij Leen Bakker, zorgen zij ervoor dat je de avond van te voren een SMS krijgt met de bezorgtijd van het bestelde product.

Leen Bakker Actiecode

Wanneer je je aanmeld voor de nieuwsbrief bij Leenbakker, krijg je een Leenbakker actiecode waarbij je 5 euro korting krijgt op de volgende bestelling. De actiecode geldt echter alleen wanneer je meer dan 25 euro uitgeeft bij Leenbakker. Daarnaast heeft Leen Bakker elke week nieuwe acties, deze zijn voornamelijk te vinden op deze website welke naast actiecodes van Leen Bakker ook andere codes van andere winkels heeft.

bol woonartikelen banner