Stijls

Stijls

bol alles voor je huis

Wanneer je opzoek bent naar woonaccessoires is Stijls de perfecte webshop om deze accessoires te vinden. Doordat ze over een breed assortiment beschikken is de kans op slagen voor een nieuwe look van jouw woning erg groot.

Stijls heeft een groot aanbod als het aankomt op woondecoraties voor de badkamer, slaapkamer, woonkamer, enzovoorts. Het is daarentegen ook mogelijk om uit verschillende stijlen een keuze te maken, zodat je precies kunt vinden wat je zoekt en wat je leuk vindt. De voornaamste merken die je tegen zal komen bij Stijls zijn merken zoals Ariadne at Home, Kardol & Verstraten, Little Diva, Cinderella, Umbra en Beddinghouse.

Stijls Website
Stijls is een prima webshop. Op het gebied van wonen kun je er praktisch alles vinden. Je kunt er niet alleen producten bestellen. Via een woonstijlartikel, die iedere week online, geven ze de bezoeker woonadviezen en blijft de bezoeker op de hoogte van de nieuwste artikelen. Ook staat er bij ieder product een duidelijke informatieve tekst waar de klant echt iets aan heeft.

Verzending
Stijls beschikt over een goede verzending. Wanneer je een artikel op een werkdag vóór 21.00 uur koopt, wordt het artikel de volgende dag afgeleverd. Er zijn geen verzendkosten. Hetzelfde geldt voor de retourzendingen. Je hebt daarnaast 30 dagen de tijd om een aangekocht product te retourneren.

Stijls kortingscodes

Stijls beschikt over verschillende soorten kortingscodes. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Stijls ontvang je direct een kortingsbon. Met deze kortingsbon krijg je 5 euro korting bij de eerstvolgende bestelling. Door het grote aanbod dat Stijls, kun je op deze website bijna altijd wel iets vinden om je huis gezelliger en/ of stijlvoller te maken. De voorwaarden van de kortingscode die je ontvangt na de aanmeldingen op de nieuwsbrief staan op de startpagina van Stijls vermeld. De actiecode is namelijk niet geldig bij afgeprijsde producten en enkele merken zijn uitgezonderd voor deze actie. Op het internet kun je vaak ook een Stijls kortingscode vinden.

Voordelen van Stijls
Stijls staat voor een snelle levering, gratis verzenden, gratis goederen retourneren en achteraf betalen. Deze vier punten maken Stijls een betrouwbare webshop. Bovendien hebben ze het thuiswinkel waarborg certificaat.

bol woonartikelen banner