Woonexpress

Woonexpress

bol alles voor je huis

Woonexpress is een warenhuis waar je als vindt wat je nodig hebt in huis. Niet alleen accessoires, maar ook allerlei meubels. Dit gaat verder dan een bankstel of spiegel. Woonexpress beschikt namelijk ook over complete woonkamers en topkwaliteit keukens. Verder kleurrijke kinderkamers, romantische/moderne slaapkamers en prachtige badkamers. Hierdoor beschikt de webshop van Woonexpress over een groot aanbod met ruim 4.500 artikelen.

Woonexpress beschikt daarnaast over 8 verschillende filialen met een grootte tot 8.000m². De filialen van Woonexpress vind je in Amsterdam (2 filialen), Barendrecht, Beverwijk, Den Haag, Duiven, Rotterdam en Waalwijk.

Assortiment van Woonexpress
Woonexpress beschikt over een breed assortiment. De producten waar ze voornamelijk over beschikken zijn producten voor de gehele inrichting van de woning en producten voor de tuin. De producten van Woonexpress zijn onder te verdelen in de volgende categorieën: woonkamer, eetkamer, slaapkamer, kinderkamer, keuken, badkamer, kantoor, hal, tuin, accessoires, raam en vloer.

Er zijn daarnaast per categorie ook veel verschillende subcategorieën. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de categorie vloer. Daar krijg je subcategorieën zoals laminaat, karpetten en deurmatten. Naast deze categorieën is het ook nog mogelijk om de prijsklasse te verfijnen door de prijsklasse te verlagen.

Woonexpress actiecode

Met de Woonexpress actiecode kun je flink besparen op de producten die je via de shop wilt aanschaffen. De actiecode kun je invullen wanneer je bezig bent met afrekenen op Woonexpress.nl. Wanneer je de code hebt ingevuld, zullen de kortingen automatisch verrekend worden met het totaalbedrag.

Wanneer je je aanmeld voor de nieuwsbrief, ontvang je een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op de totale online aankopen. Deze code kun je als klant de eerstvolgende keer dat je een bestelling doet via Woonexpress invullen tijdens het afrekenen.

Voordelen van Woonexpress
Woonexpress is een webshop met veel artikelen. Ze hebben echt alles voor alle kamers in huis. De prijzen zijn er bovendien laag. De producten kunnen daarnaast altijd worden afgehaald bij één van de filialen. Daarnaast kun je natuurlijk ook eerst altijd op de webshop kijken, om vervolgens naar een filiaal bij jou in de buurt te gaan en daar het artikel te kopen. Andersom kan natuurlijk ook.

bol woonartikelen banner