5 hele bijzondere peper- en zoutstellen!

De tijd waarin een peper- en zoutmolen niet als huwelijkscadeau of verjaardagscadeau mag worden gegeven is definitief voorbij. De volgende peper- en zoutmolens zijn namelijk het bewijs van het feit dat een peper- en zoutstel wel degelijk een hip cadeau is.

bol alles voor je huis

Alessi peper- en zoutset Mr & Mrs Chin

Wederom een prachtig staaltje designwerk van Alessi. De Chin familie is ontworpen door Stefano Giovannoni. Dit is nou een typisch peper- en zoutstel dat je niet verstopt achter een keukenkastje. Je kunt ‘m gerust een prominent plekje geven op je aanrecht.

Jansen + Co Zout & Peper Cork

Jansen + Co Peper- en zoustel Cork
Hou je gasten voor de gek met deze zogenaamde kurken. Let er wel op dat ze niet per ongeluk proberen om die mooie fles wijn nog even af te sluiten. Dat zou zonde zijn van je gezellige avond!

Cole & Mason Grippy Pepermolen


Peper malen met één hand wordt een fluitje van een cent met deze ‘Grippy’ pepermolen. Hij ziet er niet alleen mooi uit maar is ook nog erg functioneel. De pepermolen beschikt namelijk over vijf verschillende maalstanden!

Cole & Mason King Pepper Pepermolen


Waarschijnlijk de langste pepermolen die ooit gemaakt is. Nadeel ervan? Vind maar eens een kastje waar je ‘m in kwijt kan. Voordeel? Heb je minder gezellige visite dan heb je altijd iets bij de hand om ze weg te jagen!

Peugeot Pepermolen Wijnfles Saint-Emilion

Peugeot Pepermolen Wijnfles Saint-Emilion
Een zeer chique pepermolen van het topmerk Peugeot, waarbij je levenslange garantie krijgt op het maalwerk. Een echte eyecatcher voor op tafel, maar ook erg leuk om cadeau te doen aan vrienden of zakenrelaties.

Één van deze pepermolens kopen?

Weet jij wel iemand die je blij kunt maken met één van deze pepermolens? Of wil je er zelf graag eentje hebben? Ze zijn allemaal te bestellen bij Fonq. Ga direct naar de webshop en bestel vandaag nog je nieuwe pepermolen.

Vond je dit artikel interessant?

Houd dit dan niet alleen voor jezelf, maar deel het met al je vrienden via Twitter of Facebook. Dit kan via de onderstaande buttons. Wil je in het vervolg op de hoogte worden gehouden van nieuwe artikelen op onze website? Volg ons dan op Twitter of wordt fan van ons op Facebook. We beloven je dat het de moeite waard is!

bol woonartikelen banner