De leukste deurmatten bij Gifts & More

Bent u op zoek naar een leuke deurmat, die u niet zo snel bij uw buren of kennissen aan treft. Kijk dan eens bij de deur, multi en kokosmatten van Gifts & More. De multimatten en kokosmatten zijn gemaakt van kokosvezels. Een kokosmat is handig voor bij uw deur of op het luik van een kruipruimte. Als u vieze voeten heeft kunt u deze op de kokosmat afvegen zodat uw vloer niet vies wordt.

bol alles voor je huis

Krijg de lachers op uw hand

De deurmatten en multimatten van Gifts & more bevatten de leukste teksten zoals, oh not you again”of “Leave Shoes and ego outside”. Ook “Danger desperate housewife” en “Hotel mama”doen het vaak goed om met uw deurmat de aandacht van de buurt te trekken. Met een ludieke deurmat van Gifts & more verast u, uw man, uw buren, uw kennissen of uw vrienden. En zegt u nou zelf met deze deurmatten wordt voeten vegen toch een feestje.

Ook voor de dierenliefhebber

Ook heeft Gifts & more talloze andere deurmatten, bent u een dierenliefhebber en wilt u graag een deurmat met een hond, kat of ander huisdier erop dan bent u bij ons aan het juiste adres. De deurmatten en multimatten van Gifts & more zijn van hoge kwaliteit en bij bestellingen van boven de 25 euro krijt u ze gratis thuisbezorgd. Op de onderkant van de matten bevindt zich tevens een anti-slip laag waardoor de multimat op zijn plek blijft liggen.

bol woonartikelen banner