Een mooi huis? Beveilig het!

Wanneer u een mooi huis heeft wilt u hier in alle rust van kunnen genieten. U wilt zich thuis veilig voelen zonder dat u hier over na hoeft te denken. Dan is het verstandig om een alarmsysteem te laten plaatsen. Pluis. biedt het meeste complete alarmsysteem en dienstenpakket wat in Nederland beschikbaar is. Naast alle hardware krijgt u voor slechts € 1,- per dag:

bol alles voor je huis
  • Gratis advies en professionele installatie
  • 24/7 bewaking door meldkamer
  • 2-jaarlijks preventief onderhoud
  • Handige mobiele app
  • 5 Jaar fabrieks- en prijsgarantie

Modulair opgebouwd

Het Pluis. alarmsysteem bestaat uit losse componenten. Naast een standaard basispakket met de centrale, sirenes en sensoren kunt u het systeem uitbreiden. Denk hierbij aan rookmelders, camera’s voor binnen en buiten, koolmonoxidemelders en alarm knoppen. Met de noodknoppen wordt het systeem ook zeer handig voor ouderen of mensen die zorg nodig hebben. Zij kunnen zo veiliger thuis wonen en snel iemand waarschuwen als ze bijvoorbeeld gevallen zijn.

Handig met een app bedienen

Veel systemen, zo ook het systeem van Pluis. zijn uitgerust met een eigen app. Hierdoor is het beveiligingssysteem eenvoudig van afstand en in en om het huis te bedienen. Dit maakt het gebruik door meerdere personen van het systeem zeer eenvoudig omdat alles op elkaar af te stemmen. U kunt met een app onder andere:

  • Het systeem eenvoudig in- en uitschakelen via de mobiele telefoon;
  • Via uw mobiele telefoon camerabeelden en foto’s bekijken;
  • U kunt een compleet logboek van alle registraties inzien;
  • U kunt live met camera’s meekijken;
  • Vaak ook lampen en andere apparaten bedienen met zelfde app. Dit is afhankelijk van hoe u het systeem nog verder uitbreid.

Naast de app krijgt u natuurlijk ook de ‘normale’ afstandsbediening waarmee u eenvoudig het systeem kunt bedienen wanneer u thuis bent. Niet alleen van afstand maar ook vooral in en om het huis is de app ook handig. Bijvoorbeeld vanuit de tuin kunt u eenvoudig het alarmsysteem bedienen. De app is beschikbaar voor iPhone en Android zodat bijna iedereen er mee uit de voeten kan.

Leestip: Is een rookmelder verplicht in huis?

Meldkamer

Vaak is een alarmsysteem aangesloten op een meldkamer, zo ook Pluis. Wanneer er een inbraak of poging tot inbraak in uw woning plaats vindt wordt u direct gebeld. Bent u niet in staat om op te nemen dan kunnen uw buren of een andere persoon gebeld worden. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent. Daarnaast kan er ook iemand vanuit een beveiligingsbedrijf gaan kijken maar daar betaalt u meer voor. Indien noodzakelijk wordt uiteraard de politie ingeschakeld. Voor een aansluiting op een meldkamer betaalt u wel abonnementskosten. Als u echt een veilig gevoelt wilt, is dit het u wel waard.

Gratis offerte aanvragen

Wanneer u een alarmsysteem in uw woning wilt laten plaatsen is het verstandig om goed advies in te winnen. Door een maatwerk advies weet u namelijk precies wat benodigd is om uw woning goed te beveiligen. Er wordt rekening gehouden met de hoeveelheid ramen, deuren en wat voor spullen u in de diverse ruimtes heeft staan. Vaak krijgt u een vrijblijvend advies over sloten. Het plaatsen van het alarmsysteem is altijd inbegrepen.

bol woonartikelen banner