De beste contracten vinden voor jouw behoeften

Vaak is het een hele uitdaging om te besparen op de maandelijkse uitgaven. Veel mensen hangen vast in torenhoge energierekeningen of zorgverzekeringspremies of hebben een dure bundel van internet, televisie en bellen. EasySwitch.nl biedt een mooi platform aan waar je allerlei soorten verzekeraars, leveranciers en providers met elkaar kunt vergelijken zodat je op je maandelijkse uitgaven kunt besparen en aan het einde van de maand nog wat over houdt.

bol alles voor je huis

De website en service zijn helemaal gratis en er worden geen commerciële trucjes verborgen gehouden. De prijzen die je op de website vindt zijn de volledige lage prijzen en honderd procent betrouwbaar. Via de website kan je zorgeloos overstappen naar een nieuwe energieleverancier, zorgverzekering of internetaanbieder met vaak het voordeel dat je een behoorlijke welkomstkorting krijgt. Deze wordt alleen via de energievergelijker aangeboden omdat de contracten op deze manier hoger in de resultaten komen te staan. Indien jij zelf ook iemand laat overstappen van energiecontract staat daar ook nog een mooie beloning tegenover.

Nu is het beste moment om over te stappen

Door allerlei aanbieders met elkaar te vergelijken via de site profiteer je van een grote besparing door bijvoorbeeld een alles in 1-pakket af te nemen van een internetprovider. Deze besparing kan vaak oplopen tot honderden euro’s per jaar. De totaalpakketten van een internetprovider bevatten vaker super snelle glasvezel, onbeperkt bellen of tv kijken in HD-kwaliteit, allemaal voor een zachte prijs.

Wat de zorgverzekering betreft in Nederland, je kan pas echt besparen als je alle aanbieders met elkaar hebt vergeleken via EasySwitch.nl. Op deze website vindt je kort beschrijvingen van alle zorgaanbieders, hun voorwaarden, bepalingen en uitsluitingen. Je hoeft zelf niet meer alle websites van de concurrerende aanbieders door te spitten en je kunt in het gemak van jouw luie stoel zo je nieuwe contract afsluiten. Het is altijd belangrijk om aan jouw toekomstige uitgaven te denken en wij helpen je graag afgestemd op jouw budget en behoefte om die ziektekostenverzekering te vinden.

Vergelijk de goedkoopste prijs

EasySwitch.nl biedt de hoogst mogelijke dienstverlening aan haar klanten met de overstapservice. De overstapservice houdt in dat de klanten zelf niets hoeven te regelen tijdens de overstap, alles wordt voor hen geregeld. Zo wordt het oude contract in de meeste gevallen opgezegd en heeft de klant er verder geen omkijken meer naar. Op de website staat alle informatie die jij nodig hebt om het goede contract te kiezen, het maakt niet uit met welke dienst.

De grootste besparingen op de vaste lasten kunnen behaald worden met energie vergelijken. Op de pagina https://www.easyswitch.nl/energie/vergelijk-energie/ stappen duizenden mensen over en die besparen gemiddeld bijna 400 euro per jaar op hun energiecontract! Tot een aantal jaar geleden was een groen energiecontract altijd duurder dan een ‘normaal’ grijs energiecontract. Tegenwoordig kan de goedkoopste energieleverancier op EasySwitch.nl ook groene energie aanbieden. Besparingen op internetabonnementen kunnen oplopen tot zo’n 200 euro en ook met de verhoogde zorgpremies valt een flinke besparing te halen.

bol woonartikelen banner