Kinderkamer Interieur Trends 2017

Een spelend kind is een kracht van de natuur. Dat is de reden waarom, meer dan enige andere kamer in het huis, de ruimte van een kind in staat moet zijn om aanzienlijke slijtage te weerstaan. Ook hebben groeiende kinderen kamers nodig die makkelijk aangepast kunnen worden aan hun veranderende behoeften. Of het nu gaat om het inrichten van een kinderdagverblijf, een kamer voor uw eerste baby, het ontwerpen van een kid’s kamer in een nieuw huis, of het opgraden van een bestaande ruimte voor een kind, wij hebben de ontwerp en decoreer tips die u nodig heeft. Hier zijn enkele van de top trends in de slaapkamers kids ‘voor 2016.

bol alles voor je huis

Pasteltinten

Het mag dan ook geen verrassing dat pastels populaire kleurenschema’s voor de kinderkamer blijven. Deze rustgevende tinten raakte de perfecte balans tussen een speelse en kalmerende stemming omdat een ruimte opfleuren, zonder te overweldigende tinten.

Paletten gebouwd rond grijstinten zijn een huidige favoriet voor ontwerpers. Variërend grijze tinten met een beetje geel, koraal, of blauw bieden een moderne variant op de klassieke pastel kleurenschema. Grijs vomt een perfecte basiskleur, want het is zacht en neutraal, maar nog steeds levendig genoeg om kind-passend zijn.

Kamers die meegroeien met uw kinderen

Neutrale kleuren gaan hand-in-hand met een andere trends in slaapkamers die zijn ontworpen om mee te groeien met de kinderen. Naast eenvoudige kleuren kiezen ontwerpers voor kleinere en subtiele accenten die gemakkelijk aangepast kunnen worden over de jaren heen. In plaats van dramatische kleuren en leeftijdsbeperkende thema’s die kinderen waarschijnlijk al snel zullen ontgroeien, zijn ontwerpers op zoek naar manieren om een jeugdig thema tijdloos te maken. Deze inventieve ontwerpaanpak laat slaapkamers meegroeien met de kinderen, niet alleen in het ‘van baby tot peuter’-stadium, maar de hele weg omhoog tot aan de pubertijd.

Avontuurthema’s

Natuurlijk, sommige ouders willen nog steeds dat hun kleintje de ruimte heeft om ‘echt kind te zijn’, en een speels, creatief thema -en avontuurmotief zal nooit geheel uit de mode gaan. Oceaan, jungle, piraat, en ruimtethema’s domineren kids ‘slaapkamers dit jaar (bron: Rodeli.nl). Met behulp van vinyl stickers op neutraal gekleurde muren heeft u de mogelijkheid om een stoutmoediger accent tegeven die gemakkelijk te verwijderen is als de smaak van uw kind veranderd.

Behang

Stijlvol en verfijnd behang kan perfect worden afgestemd op een kamer om hetzelfde soort effect te krijgen als het plaatsen van een kunstwerk in de kinderkamer. U kunt het ook gebruiken om tegemoet te komen aan de huidige wensen van een kind op een manier die eenvoudig up te daten is zodra de dinosaurus obsessie van uw zoon of de passie van uw dochter voor ballet is afgenomen.

bol woonartikelen banner