Dè oplossing van Magisso: de magnetische vaatdoekhouder

Dit product krijgt van de gebruikers niets anders dan zeer positieve beoordelingen. En terecht! Magisso heeft met dit product een oplossing gevonden voor het welbekende probleem: waar laat ik de vaatdoek? Dankzij de magnetische vaatdoekhouder van Magisso komt er nu een einde aan de rondslingerende natte vaatdoek op het aanrecht of in de spoelbak. Waarom is deze vaatdoekhouder eigenlijk zo uniek?

bol alles voor je huis

Magisso vaatdoekhouder

Het grote voordeel van de Magisso vaatdoekhouder is dat iedereen hem kan aanbrengen. Door de magnetische werking is er namelijk geen gereedschap nodig om de houder in de spoelbak te monteren. Dit zorgt er tevens voor dat de houder eenvoudig is aan te brengen. Door de vorm van de vaatdoekhouder past hij ook in vrijwel elke spoelbak. Een compliment voor dit geweldige product dus!

RVS en kunstof uitvoering

Het prachtige en praktische design van de vaatdoekhouder is van Miika Mansikkamaa. Mansikkamaa bedacht het ontwerp in 2006 en dit werd ook het eerste gepatenteerde Magisso product. Daarbij is het leuk om te weten dat Mansikkamaa naast interieurontwerper ook de directeur van Magisso is. Als interieur ontwerper was hij zich dan ook bewust van de uitstraling die zijn product in de keuken heeft. Hij koos er voor de magnetische vaatdoekhouder in een RVS en kunstoef uitvoering te ontwerpen. Zo zorgde hij ervoor dat zijn design in elke keuken thuis hoort.

Magnetische vaatdoekhouder in beeld

Nieuwsgierig geworden naar de magnetische vaatdoekhouder van Magisso? Bekijk dan nu de werking van deze unieke uitvinding in onderstaand filmpje.

bol woonartikelen banner