De paraplubak: onmisbaar tijdens de komende herfst

De herfst staat dit jaar alweer vroeg voor de deur. En dat is ook goed te merken aan het weer. Na een niet zo zonnige zomer, hebben we nu een regenachtige nazomer die langzaam overgaat in de herfst. Tijd om de paraplu dus weer te voor schijn te halen. En waar bewaar je die het best? Juist, in een mooie paraplubak!

bol alles voor je huis

De praktische paraplubak

Naast het feit dat een paraplu bak een praktische werking heeft, kan de uitvoering ook mooi zijn. Gelukkig wordt er tegenwoordig steeds vaker nagedacht over de plek van de paraplu houder in het interieur. Daarom is er altijd wel een mooie paraplu standaard te vinden voor in bijvoorbeeld de hal, garage of bijkeuken. Maar het belangrijkst blijft uiteraard de praktische werking. Zo zijn paralubakken niet alleen geschikt als bewaarplaats, maar vaak ook als uitlek bak. Helaas is dit een kenmerk die in Nederland meer dan eens een cruciale rol speelt met alle regenachtige dagen die Nederland kent.

Zack paraplubak

De fabrikant Zack heeft een aantal zeer mooie, strakke en trendy paraplubakken op de markt gebracht. De houders verschillen in grote en vorm. Heb je liever vierkante dan ronde vormen, geen probleem Zack heeft een model dat voldoet aan je verwachtingen. Bekijk voor een idee van de paraplubakken eens in het aanbod van Online Woonidee. Onder andere de modellen Zack Quadro en Zack Aticio zijn er van deze tijd. De ontwerpen Abilio en Angolo zijn door Zack in twee verschillende uitvoeringen uitgebracht. Grote kans dat er een mooie paraplubak voor je tussen zit!

Verschillende merken paraplubakken

Zijn de paraplubakken van Zack toch niet helemaal jouw stijl, kijk dan eens naar de paraplu houders van bijvoorbeeld Alessi of Reisenthel. Vind je ook deze modellen iets te straks en modern, en ben je op zoek naar een meer landelijk in plaats van design model? Kijk dan eens naar de bakken van onder andere Lifestyle en Rivièra Maison. Want een goede paraplubak is ècht onmisbaar de komende herfst!

bol woonartikelen banner