Waar moet ik heen met al die tijdschriften?!

Tijdschriften wie leest ze niet? En herkent ook niet iedereen het opbergprobleem? Gelukkig zijn er tegenwoordig mooie design tijdschriftenrekken en lectuurbakken. De ideale oplossing om van de stapels tijdschriften naast de bank of de overal rondslingerende losse exemplaren af te zijn.

bol alles voor je huis

Tijdschriftenrek

Tijdschriftenrekken zijn tegenwoordig in allerlei maten en vormen te koop. De tijdschriftenrekken van PT (Present Time) en VT Wonen zijn erg stijlvol en van deze tijd. Zij bieden onder andere modellen aan voor hangend aan de wand en staand tegen de wand. Doordat er verschillende maten zijn kan je kiezen voor smal rek dat ergens in een hoek van de kamer kan worden gezet of gehangen. Een praktische opberg oplossing dus. Kies je echter voor een groter rek, dus breder en hoger, dan neemt het tijdschriftenrek al snel een prominente plaats in. Kies er dan bijvoorbeeld voor om naast tijdschriften ook fotolijsten of andere herinneringen op het tijdschriftenrek te plaatsen.

Lectuurbak

Net als voor tijdschriftenrekken geldt ook voor lectuurbakken dat er voor ieder wat wils is. Grotere en kleinere lectuurbakken. Moderne en leuke of design modellen. Het aanbod is groot. Ga je via internet op zoek naar een voor jouw passend model, zoek dan ook eens op de termen ’tijdschriftenhouder’ en ‘magazinerek’. Grote kans dat je het juiste exemplaar vindt vanuit de luie stoel. Overigens is dit, naast de stoel, een plek waar lectuurbakken vaak komen te staan. Voordat je daarom een model kiest is het handig te bepalen waar je de lectuurbak wilt gaan neerzetten. Wellicht dat een plek die meer in het zicht ligt, je doet besluiten een mooi en sprekend model te kiezen in plaats van het standaard model dat meestal naast de stoel of bank staat. Het voordeel van de lectuurbak ten opzichte van een tijdschriftenrek is dat je deze vaak gemakkelijker op een andere plek kan zetten.

Tijdschriften en kranten opbergers

Naast de keuze uit een tijdschriften rek of lectuur bak, is er de keuze aan modellen. Qua tijdschriftenrekken zijn de houten wand rekken favoriet. VT Wonen en Woood bieden beiden mooie modellen aan. Wat betreft de magazinehouders zijn de rvs design lectuurbakken en de houten lectuurbak populair. Bovenstaande zegt dus eigenlijk al genoeg. Genoeg keus waardoor er altijd wel een tijdschriften opberger is die past in je interieur. Vanaf nu dus niet meer op zoek naar rondslingerende tijdschriften en kranten!

bol woonartikelen banner