De PVC vloer: de duurzame vloer met veel voordelen!

Kunstof vloeren hebben een aantal aantrekkelijke voordelen ten opzichten van natuurlijke materialen, dat is wel bekend. PVC vloeren zijn veel stiller dan houten vloeren. Bovendien zijn ze slijtvaster, makkelijk te onderhouden, vaak een stuk steviger en meestal ook nog is voordeliger. Kortom, de PVC vloer is de trend van nu. De laatste jaren is de vraag naar harde vloeren enorm gestegen. Bent u op zoek naar een sfeervolle en harde vloer? Neem dan eens een kijkje bij Fabrieksverkoop Genemuiden bij de afdeling PVC vloeren. Fabrieksverkoop Genemuiden volgen steeds de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen en is een toonaangevend leverancier in PVC vloeren. Er wordt steeds weer een nieuwe collectie PVC vloeren aangeboden tegen een vaste lage prijs!

bol alles voor je huis

Voordelige PVC vloer

Zoekt u een PVC vloer voor projectmatig gebruik, of voor uw woning? Fabrieksverkoop Genemuiden koopt deze royaal in. Hierdoor profiteert u van prijzen die ruim 50% onder de winkelprijs liggen. Bovendien kunnen de vloeren rechtstreeks uit voorraad geleverd worden.
De dikte van de vloeren 2.0 tot 2.5 mm en de toplaag vanaf 0.33 0.55 mm. Bij Fabrieksverkoop Genemuiden komt u niet voor verassingen te staan. Zo betaald u altijd een schappelijke prijs en

Waarom kiezen voor een pvc vloer bij Fabrieksverkoop Genemuiden?

De PVC vloeren zijn duurzaam en voelen warm aan. Ook heeft u 8-15 jaar garantie op uw vloer en heeft u een kwaliteitsvloer tegen een vaste lage prijs. Daarnaast geschikt voor vloerverwarming, geluiddempend, slijtvast en eenvoudig te onderhouden. U hoeft met een PVC vloer dus nooit meer koude voeten te hebben of u te ergeren aan het harde lawaai van uw medebewoners die door de kamer stampen. Hierdoor zal u een stuk meer rust en warmte in uw huis kunnen ervaren.

U bespaart kosten op lange termijn met een duurzame vloer

Natuurlijk scheelt het een hoop gedoe, als u niet elk jaar uw vloer moet vervangen. Een PVC is een goed voorbeeld van een duurzame vloer van hoge kwaliteit. De slijtage is minimaal door hun slijtvaste laag. Bij projectmatig gebruik van de vloer krijgt u 8 jaar garantie. Is de vloer bedoeld voor huishoudelijk gebruik, krijgt uw garantie 15 jaar geldig.
Het leggen van een PVC vloer vraagt om veel kennis en een vakkundige aanpak. Fabrieksverkoop Genemuiden werkt daarom samen met de beste stoffeerders van Genemuiden. Dit zijn vakmensen, die altijd voor een optimaal resultaat gaat!

bol woonartikelen banner