Designvol de lente in!

U komt er niet vaak één tegen. Een goede design meubelwinkel is in de winkelstraten nauwelijks te bekennen en online is het aanbod voor design meubelen helaas niet veel groter. Online Woonidee heeft echter een mooie webwinkel met design meubelen gespot en ook nog een interessante korting voor je verkregen.

bol alles voor je huis

Twinkle Design biedt u een uitgebreide collectie designmeubelen aan. Kwaliteit, een verrassende service en korte levertijden is waar Twinkle Design voor staat en gaat. Met een magazijn van ruim 10.000m2 kan Twinkle Design u op uw wenken bedienen en snel leveren. Volgens Remco van der Voort (eigenaar en bedenker van de Twinkle Design formule) is het van groot belang dat in de meubelen branche snel geleverd kan worden. Dit is wat mensen verlangen in deze snelle digitale tijden.

Met een snelle levertijd en uitstekende service kan je als organisatie jezelf onderscheiden. Aldus de eigen naar Twinkle Design. In samenwerking met Twinkle Design mag Online Woonidee u 10 euro korting geven op uw aankopen. Gebruik bij uw bestelling de volgende kortingscode: OnlineWoonidee2012

Uw korting wordt direct verrekend tijdens de bestelling. Ga voor meer informatie naar www.twinkledesign.nl.

bol woonartikelen banner