Optimaal genieten van je favoriete muziek

Online Woonidee verschaft met name interessante informatie over wonen en woonwinkels. Maar wanneer jouw (nieuwe) woning en tuin helemaal naar je zin zijn ingericht is het verstandig om daar eens heerlijk van te gaan genieten. Genieten doe je uiteraard in stijl en bij voorkeur met een lekker muziekje erbij. Maar wat als jouw medebewoners geen prijs stellen op de muziek die jij leuk vindt?

bol alles voor je huis

In dat geval ben je aangewezen op het gebruik van oordopjes of een koptelefoon. Vaak zijn dit niet de meest comfortabele producten en de geluidskwaliteit is teleurstellend vergeleken bij een gemiddeld dolby surround set. Monster Beats en Dr. Dre hebben dit probleem voor jou opgelost met de Beats By Dre serie.

De Beats By Dr Dre is een prachtige lijn met koptelefoons en in-ear oordopjes met een geluidskwaliteit die je nog niet eerder hebt gehoord. Het rijkt voor nu te ver om in te gaan op alle technische details, maar kort samengevat kun je er vanuit gaan dat je alle noten zult horen, vanaf de allerlaagste tot aan de allerhoogste.

Je kunt de Beats By Dre kopen vanaf 99 euro. Eerlijk is eerlijk, dit is veel geld in vergelijking met de gemiddelde hoofdtelefoons. Maar: je krijgt er ook bovengemiddeld veel luisterplezier voor terug. Wat ons betreft zeker de moeite waard!

bol woonartikelen banner