Riverdale Vagebond Vibes collectie 2015 / 2016

Tegenwoordig willen we allemaal graag thuis zijn. De regenachtige en koude buitenwereld buitensluiten en het binnen knus en gezellig maken, daar staat de winter voor! Natuurlijk duik je in de winter snel onder een dekentje of je bed in, lekker lang in de slaapkamer verblijven schijnt ook een nieuwe trend te zijn! Doordat de slaapkamer in een soort woonkamer veranderd heeft Riverdale een prachtige nieuwe dekbeddenlijn ontworpen, ondergebracht onder de naam LOFT collection. En welk product je ook ziet, we hopen overal het ‘thuis gevoel’ te creëren.

bol alles voor je huis

Hollandse meesters

Riverdale staat bekend om haar landelijke stijl. Dit najaar staan de kleuren van de Hollandse meesters dan ook centraal, zoals koper, brons, pastel, Delfblauw en mosgroen. De meest voorkomende producten zijn glazen potten en flessen, boeken, kaarsjes en bloemen. Ze kunnen gecombineerd worden waardoor er spontaan een sfeerhoek ontstaat. Stijlvol tot in de details, helemaal in balans. Rustieke en stoere materialen zoals glas, hout en aardewerk combineer je met zachte, harige kussens in diverse maten, kleuren en dessins. Een harmonieuze stijl met een warm gevoel is bij jou thuis gecreëerd! In het najaar kunnen stoere en ruige materialen als aardewerk en glas in combinatie met zachte en lichte tinten zorgen voor een warm en knus gevoel!

Stoere lichte tinten

In deze collectie kunnen stoere materialen zoals aardewerk en glas gecombineerd worden met lichte vrolijke tinten. Aardewerk en glas in combinatie met persoonlijke producten zorgen voor een sfeervol geheel. Gebruik kandelaren en sfeerlichten voor jouw eigen Vagebond Vibes gevoel!

Ieder jaar heeft Riverdale een trendzettende nieuwe collectie. Riverdale is een echt begrip geworden in de woonindustrie. De woonaccessoires zijn kenmerkend door de kwaliteit en oog voor details. De producten zijn zo ontworpen dat deze gemakkelijk samen te decoreren zijn tot één mooi geheel. Bij Hetadreswebshop.nl zijn vrijwel alle Riverdale woonaccessoires uit voorraad leverbaar.

Riverdale maandaanbieding

Voor echte Riverdale fans hebben we de ‘Monthly Must Have’, een maandelijkse aanbieding met producten die speciaal geselecteerd zijn voor een aantrekkelijke prijs. De ‘Must haves’ zijn beperkt verkrijgbaar bij Hetadreswebshop.nl.

bol woonartikelen banner