Voordelen van een boxspring

De boxspring is een van de meest populaire slaapsystemen. Een boxspring bestaat uit een matras, topmatras en een onderstel. Dit is eventueel uit te breiden met een hoofdbord en/of voetenbord.

bol alles voor je huis

Maar waarom is een boxspring eigenlijk zo populair?

Voordelen
· Uiterlijk; een boxspring heeft een hedendaagse en compacte uitstraling.
· Meer comfort; door de opbouw van een boxspring (onderstel, matras, topmatras) heeft u een perfecte ondersteuning.
· Ventilatie; de matras is gevuld met veren en bevat een open ruimte. Dit zorgt voor een hele goede ventilatie.
· Afwerking zelf bepalen; indien u een boxspring koopt, kunt u in de meeste gevallen zelf de afwerking bepalen. Wilt u een lederen boxspring of liever een stoffen boxspring? In de kleur wit of in een zwarte kleur? Het is allemaal mogelijk. Een boxspring is dus heel goed aan te passen zodat deze perfect in uw slaapkamer past.
· Makkelijk in- en uitstappen; een boxspring is relatief gezien vrij hoog. Hierdoor kunt u gemakkelijk in en uit bed stappen.
· Matras; het matras is eenvoudig vervangbaar. Het zit namelijk nergens aan vast en is dus een los onderdeel van het bed.
· 2 verschillende uitvoeringen; een boxspring is verkrijgbaar in een vaste en elektrisch verstelbare-uitvoeringen. Als je lekker wilt relaxen, lezen of tv kijken in bed, dan is een elektrisch verstelbare uitvoering een goede keus!
· Lange levensduur. Door de dikke laag met veren kan een boxspring goed schokken opnemen. Het matras slijt minder snel. Gevolg hiervan is een lange levensduur.

Advies nodig?
Wil je meer weten over boxsprings? Heb je een vraag of wil je weten welke boxspring het beste bij jou past? Ga naar de website bosbedden.nl en kijk rond in het uitgebreide assortiment of neem contact met ze op.

Bos Bedden is dé specialist op het gebied van boxsprings. Ze werken met de bekendste merken, zoals Eastborn, Auping, Pullman en nog veel meer.

bol woonartikelen banner