Spouwmuurisolatie, wat is dat?

Spouwmuurisolatie is isolatiemateriaal dat in de spouw wordt gespoten. De spouw is de ruimte tussen
de binnen en de buitenmuur. De breedte van deze ruimte is meestal rond de 5 tot 10 centimeter. Dit
isolatiemateriaal zorgt niet alleen dat uw huis geen warmte verliest in de winter, maar bestrijdt ook
vocht.

bol alles voor je huis

Hoeveel kun je besparen?

Gemiddeld kost spouwmuurisolatie je zo’n 1500 euro. Hiermee bespaar je zo’n 500 euro per jaar mee op je gasrekening. Het geld heb je dus binnen drie jaar terugverdiend en alles daarna is pure ‘winst’.
Volgens Milieucentraal komt een investering in spouwmuurisolatie overeen met een spaarrekening met een rente van 8%! Wil je meer informatie over de spouwmuurisolatie prijzen?

Is mijn huis geisoleerd

Huizen die voor 1920 zijn gebouwd hebben geen spouw en kunnen dus ook niet worden voorzien van isolatiemateriaal. Huizen die na 1920 zijn gebouwd hebben wel een spouw. Bijna alle huizen die na 1976
zijn gebouwd hebben spouwmuurisolatie.

Hoe vind ik een specialist?

Wil je ook spouwmuurisolatie? Zoek dan niet verder. Het kan je een hoop tijd en geld schelen door gemakkelijk via OfferteAdviseur.nl specialisten te vergelijken. Je vult er een aanvraag formulier in en jouw opdracht wordt doorgestuurd naar 6 isolatiespecialisten bij jou uit de regio. Je ontvangt tot wel 6 offertes in de mailbox op maat en begint met vergelijken. Door te vergelijken kun je tot wel 30% besparen op de kosten. Waar wacht je nog op? Start met vergelijken en bespaar geld.

Nog meer besparen? Bezoek Vergelijken Energieleverancier voor een vergelijking.

bol woonartikelen banner