Trends in woninginrichting

Uw huis moet natuurlijk de plek zijn waar u zich ook echt thuis voelt. Een huis is namelijk niet zomaar een plek om te overnachten, te eten en te verblijven, een huis moet warmte, rust en gezelligheid uitstralen. Comfort en behaaglijkheid zijn belangrijke voorwaarden die als basis dienen voor een prettige manier van leven.

bol alles voor je huis

Het inrichten van uw woning is daarom ook niet zomaar een kwestie van een paar liter verf op de muren en wat lampen aan het plafond. Voor het ultieme woongenot moet u ontdekken wat de stijl is die bij u past. Kies daarom een thema waarbij u zich prettig voelt. U kunt er voor kiezen om uw hele huis volgens hetzelfde thema in te richten, of u kiest ervoor om meerdere thema’s te combineren. Deze laatste optie is vooral interessant als u met meerdere mensen het huis bewoont. Alle gezinsleden hebben immers zo hun eigen voorkeuren. Interieurwinkels hebben dit inmiddels onderkend en veel van deze zaken hebben zich daarom gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld eens aan een barokke inrichting van uw woonkamer. Dit thema geeft u woonkamer een klassiek uiterlijk. De meubels die u hierbij kiest zijn, of oud en daardoor ook wat prijzig, of modern maar met een barokke uitstraling.

Wilt u liever Afrika binnenhalen? Dan is het een idee om met dierenprints te werken. Hiermee krijgt u een savanne- of junglegevoel wanneer u thuis komt. De meeste interieurwinkels hebben ook veel aandacht voor kinderkamers. Wat is er nu leuker om een echte prinsessenkamer te ontwerpen voor uw dochter? Om te voorkomen dat de jongetjes jaloers worden kunt u hen blij maken met een slaapkamer in bijvoorbeeld brandweer- of Formule 1 stijl. Ook voor de zakelijk inrichting van één van de kamers (bijvoorbeeld om te gebruiken als kantoor) hebben interieurspecialisten goede tips. Chique tafels en stoelen, mooie planten die het aanzien net iets meer verlevendigen en bureaus waar u prettig aan kunt werken. Kortom 2014 wordt het jaar van het combineren. Elke ruimte wordt zo ingevuld dat deze precies voldoet aan de wensen, eisen en de stijl van degene die er het meeste gebruik van maakt.

Op zoek naar een moderne keuken tegen een scherpe prijs? Showroomkeukens zijn dan een goede optie, dit zijn keukens die in de showroom hebben gestaan en je met een flinke korting kunt bestellen.

bol woonartikelen banner