Verschillende stoelen aan de eettafel

In de woonkamer heb je vaak een grote eettafel staan, maar vind je deze een beetje saai worden? Dan zijn er verschillende dingen die je hier aan kunt doen. Je kunt een andere eettafel kopen, maar de kans is groot dat je hier na een tijdje weer op uitgekeken bent. Daarom kun je maar beter je eettafel houden en hier wat aanpassingen aan verrichten. Er zijn veel mogelijkheden, maar wat ga je doen? Als je creatief bent ingesteld heb je misschien al wat ideeën of blader eens in wat tijdschriften of kijk op internet, daardoor ontdek jij wat je met kleur allemaal kunt doen.

bol alles voor je huis

Het schilderen van de eettafel
De eettafel kan na een tijdje saai overkomen, je kunt dan twee dingen doen, of je gaat een nieuwe kopen of je gaat de eettafel een andere kleur geven. Je zou ook de poten kunnen bekleden, zodat het eens een andere kijk geeft op de tafel. Als je daar voor open staat, kijk dan eens wat voor mogelijkheden je hebt. Er zijn veel kleuren en stoffen die je kunt kiezen, maar wat vind je nu mooi? Een warme kleur is vaak wel sfeervol voor in de woonkamer, je kunt de stoelen hier dan bij aan laten sluiten en er voor zorgen dat deze ook warmte uitstralen. Stoelen moeten uitnodigend zijn om er lekker op te willen zitten. Ben daarom de komende dagen creatief en maak er zelf wat moois van, je eettafel en stoelen zijn dan zeer origineel en je kunt het maken zoals je wilt.

Nieuwe stoelen maken
Als je graag creatief bent dan is het goed dat je zelf aan de slag gaat met de stoelen, je kunt namelijk alle stoelen een andere kleur geven, opnieuw bekleden, etc. Er zijn volop ideeën die je zelf toe kunt passen bij de stoelen. Hoe je dit gaat doen is natuurlijk voor iedereen een grote vraag, maar als je eenmaal bezig bent kom je vanzelf inspiratie tegen. Je kunt ook inspiratie opdoen bij de woonbeurs ideeën van 2012. Daar zie je ook eettafels met verschillende stoelen. Meestal kun je het ook compleet kopen, maar dat is niet de bedoeling. Het is leuker om het zelf te maken dus maak nu je eigen eettafel en stoelen tot een nieuwe blikvanger in je woning. Je kunt er zoveel tijd instoppen als je maar wilt, als je maar geniet van het bezig zijn. Verschillende stoelen aan de eettafel is in het begin misschien even wennen, maar het is juist eens wat anders, je raakt er niet op uitgekeken want je kunt er continu aanpassingen aan verrichten zodat het sfeervol blijft. Wellicht wil je in de winter wat meer warmere kleuren en in de zomermaanden juist wat felle kleuren. Denk hierbij ook aan de poten van de stoel die je een andere kleur of bekleding kunt geven zodat het weer een totaal ander aanzicht geeft.

bol woonartikelen banner