Binnen loungen kan natuurlijk ook!

In het voorjaar kunnen we niet wachten op lekker weer. Heerlijk een terrasje pakken en een roseetje drinken. Of natuurlijk lekker in de tuin loungen. Maar wat als het weer niet meewerkt? Dan ga je natuurlijk gewoon binnen loungen.

bol alles voor je huis

Loungen in je woonkamer
Waarom zou loungen beperkt moeten zijn tot je tuin, het dakterras of tot een terrasje in de stad? Nee, de moderne levensgenieter lounget lekker in z’n eigen huis, in z’n eigen kamer. Je maakt een paar fijne tapas, je neemt een heerlijk drankje erbij, lekker op de loungebank hangen en als het wat kil is gaat gewoon de openhaard aan. Geen openhaard? Je hebt ook van die geinige dvd’s met een haardvuurtje, inclusief knapperende geluiden van brandend hout.

Het enige wat je écht nodig hebt is natuurlijk een goede loungebank. Loungebanken zijn langer en breder dan gewone banken. Ze zijn meestal voorzien van zachte kussens waar je jezelf heerlijk in kunt laten zakken. Je hoeft niet bang te zijn dat een loungebank niet in jouw interieur past. Ze zijn er namelijk in alle stijlen. Rond en met luchtige kussens voor het klassieke interieur. Recht en hoekig (maar wel comfortabel) voor het moderne interieur. Je hebt ze natuurlijk ook in verschillende kleuren, van onopvallend tot juist heel opvallend.

Lekker kletsen en ontspannen
Op een loungebank plaatsnemen betekent niet gewoon zitten. Zodra je neerploft, neem je meteen een ontspannen houding aan. Door de L-opstelling die je vaak ziet, kun je ook makkelijk met een wat groter gezelschap loungen en gezellig met elkaar kletsen.

Het loungegevoel kun je verder vergroten met fijne bijpassende kussens (of juist in contrasterende kleuren), tropische planten en led-verlichting achter je dressoir of onder de kast die je kunt instellen op verschillende sfeerkleuren. Weer of geen weer? Jou pakken ze niet meer. Loungen doe je gewoon lekker thuis!

bol woonartikelen banner