Maak de Woonkamer gezelliger met een Haard of Schouw

Wil je graag meer gezelligheid in huis halen? Ontdek dan nu wat een schouw of een haard met je woonkamer kan doen. Zeker in de winterdag is het erg gezellig als je de openhaard aan kunt maken, een gezellig vuurtje in de kamer en dan lekker samen knus er omheen, een hapje eten en wat drinken of misschien wel een spelletje spelen. Maar ook op een kille zomeravond brengt een haard of een schouw gezelligheid en warmte.

bol alles voor je huis

Groot assortiment aan haarden en schouwen
Overal waar je gaat kijken kom je een groot assortiment tegen aan haarden en schouwen. Er zou gekozen kunnen worden voor sfeerhaard Berlijn, hanghaard Dean of voor inzethaard Adam. Ook kachel Chicago, schouw Da Vinci en schouw Oscar zijn de moeite waard om in huis te halen. Maar voordat je een schouw of een haard gaat kiezen, moet je eerst bekijken hoeveel ruimte je hebt en hoeveel geld je hier aan wilt besteden. Je hebt haarden en schouwen namelijk in alle prijsklassen al vanaf honderd euro (met aanbiedingen een stuk goedkoper) en prijzen die kunnen oplopen tot wel driehonderd euro of hoger. Daarom is het goed dat je gaat kijken wat je wensen en je budget zijn en aan de hand daarvan kun je een keuze maken.

Waarom een sfeerhaard of schouw in huis?
Veel mensen vragen zich af wat er gezellig is aan een sfeerhaard of een schouw in huis, maar als je eenmaal hebt ervaren hoe gezellig het is, dan wil je er zelf ook een in huis. Het is niet alleen mooi, maar het is ook behaaglijk warm. In de winterdag wordt hier veel gebruik van gemaakt, na een douche of bad kun je hier lekker bijkomen en een film kijken of een goed boek lezen. Ook op een kille zomerdag, of als het langdurig geregend heeft en dus vochtig is kun je gezellig de haard aanmaken. Het is heerlijk thuis komen na een lange dag werken, want je gaat lekker op de bank liggen, de haard aan en je bent zo vertrokken naar dromenland. Geen zorgen dus meer over de sfeer in huis want met een open sfeerhaard of schouw gaat het zeker lukken! Het bezoek zal ’s avonds niet weg kunnen komen als je gezellig rondom de haard zit. Ook als de haard rustig brandt zal het heel behaaglijk aanvoelen. Bekijk je woonkamer eens kritisch en bepaal op welke plek de sfeerhaard of schouw het beste tot zijn recht zal komen en natuurlijk ook wat de meest praktische plaats daarvoor is.

De gezelligheid in huis creëer je zelf
De gezelligheid in huis heb je zelf in de hand. Kies daarom nu voor een mooie haard of een schouw. De eerste dag dat je hem hebt kun je al volop genieten en je wilt meteen niet meer zonder. Kies een leuk model, dat zorgt ervoor dat de woonkamer nog gezelliger wordt. Haal met de warmte de gezelligheid naar binnen met een schouw of een haard, en je kunt er de hele winter van genieten en natuurlijk de vele andere dagen dat het in ons land kil is. Daarnaast bespaar je ook volop op de energiekosten dus waarom zou je wachten?

bol woonartikelen banner